Nesplácali zakúpený tovar na splátky, krádež v potravinách aj na cintoríne

04.05.2006 Celý región

Nesplácali zakúpený tovar na splátky:\r\nPoverený príslušník z oddelenia skráteného vyšetrovania vo Svidníku vyšetruje prípad úverového podvodu, ktorého sa dop...
Nesplácali zakúpený tovar na splátky:
Poverený príslušník z oddelenia skráteného vyšetrovania vo Svidníku vyšetruje prípad úverového podvodu, ktorého sa dopustili 20 ročný muž z Ptičieho, okr. Humenné a 27 ročný muž z Medzilaboriec. Po spoločnej dohode uzatvoril na svoje meno mladší z páchateľov v júli minulého roku v jednej z elektropredajni zmluvu na nákup tovaru vo výške 14 305. - Sk.

V zmluve uviedol, že je zamestnaný v jednej z firiem v Medzilaborciach, kde však nikdy nepracoval a je nezamestnaný. Po prebratí tovaru, farebného televízora a domáceho kina, si tento medzi sebou rozdelili, ale splátky nesplácali. Vykradli potraviny v obci Sedlice:Policajti zo skráteného vyšetrovania Prešov-sever vyšetrujú krádež vlámaním do predajne potravín v obci Sedlice, okr. Prešov. Doposiaľ neznámy páchateľ sa do predajne vlámal cez vchodové dvere v noci z utorka na stredu. Z regálov odcudzil rôzne pracie prostriedky, alkoholické nápoje, tabakové výrobky a cukrovinky. Celkovo vznikla poškodenej predajni potravín škoda vo výške 61 000. - Sk. Z hrobov ukradli kríže:Policajti zo skráteného vyšetrovania Prešov-juh vyšetrujú krádež krížov na cintoríne v obci Lada, okr. Prešov. Doposiaľ neznámy páchateľ v noci zo soboty na nedeľu (z 29.4. na 30.4.2006) ukradol z náhrobných kameňov hrobov 21 krížov – umučenie Ježiša Krista. Príbuzným zosnulých vznikla krádežou škoda vo výške 5 000. - Sk.
 

Vyberte región

mark